Congres Bocholt

Uniek Congres nabij Bocholt

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch congres bij Bocholt

Als u een congres wilt houden in de omgeving van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals congressen verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw congres een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Bocholt, een enthousiast team dat alles doet om uw congres op en top toen doen verlopen, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een congres) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een congres in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Bocholt en omstreken, met aanpalend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw congres. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle congressen. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met congressen in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een congres in stijl bij Bocholt

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een congres. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Bocholt en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Kortom, de beste hapjes en drankjes voor de beste congressen in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

Het volmaakte congres op maat dankzij de duidelijke communicatie

congressen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde congressen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een congres. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een congres in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk evenement bij Bocholt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...