Congres Bree

Leuk Congres bij Bree

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch congres bij Bree

Als u een congres wilt plannen in de buurt van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals congressen presenteert Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw congres een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende ligging omgeven door groen en natuur bij Bree, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw congres op en top toen doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een congres) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een congres in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Bree en omstreken, met aanpalend een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw congres. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle congressen. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met congressen in de buurt van Bree en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een congres in stijl bij Bree

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het tot stand brengen van een congres. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Vermaard in Bree en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de beste spijzen en dranken voor de beste congressen in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

De perfecte congres op maat dankzij de duidelijke communicatie

congressen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische congressen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto eenvoudig bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een congres. Wanneer u nog vragen heeft over het organiseren van een congres in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event bij Bree! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...