Congres Eindhoven

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch congres bij Eindhoven

Als u een congres wilt plannen in de mooie omgeving van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als congressen heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw congres een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende locatie omgeven door een oase van groen bij Eindhoven, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw congres tot in de puntjes uit te werken, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een congres) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een congres in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Eindhoven en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, geven u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw congres. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn elementen voor succesvolle congressen. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met congressen in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een congres in stijl bij Eindhoven

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een congres. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Eindhoven en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste congressen in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

Het volmaakte congres op maat dankzij de duidelijke communicatie

congressen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde congressen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een congres. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een congres in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event in de buurt van Eindhoven! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...