Congres Genk

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk congres bij Genk

Als u een congres wilt plannen in de buurt van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals congressen biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw congres een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende locatie omsingeld door groen en natuur bij Genk, een supergemotiveerd team dat alles voorziet om uw congres tot in de puntjes uit te werken, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een congres) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een congres in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Genk en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitkijk op het omliggende groen, geven u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw congres. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn elementen voor succesvolle congressen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met congressen in de buurt van Genk en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een congres in stijl bij Genk

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een congres. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Genk en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste congressen in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

Het volmaakte congres op maat dankzij de duidelijke communicatie

congressen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde congressen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een congres. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een congres in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event bij Genk! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...