Congres Hasselt

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk congres bij Hasselt

Als u een congres wilt plannen in de buurt van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Met een expertise in evenementen zoals congressen presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw congres een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Hasselt, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw congres tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een congres) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een congres in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Hasselt en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw congres. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn onderdelen voor succesvolle congressen. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met congressen in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons gezellige hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een congres in stijl bij Hasselt

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een congres. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Hasselt en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste congressen in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

Het volmaakste congres op maat dankzij de sterke communicatie

congressen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige congressen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een congres. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een congres in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event in de buurt van Hasselt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...