Congres Houthalen-Helchteren

Fantastisch Congres nabij Houthalen-Helchteren

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk congres bij Houthalen-Helchteren

Als u een congres wilt organiseren in de mooie omgeving van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Met een expertise in evenementen zoals congressen verleent Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw congres een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale plek omringd door een natuurrijke omgeving bij Houthalen-Helchteren, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw congres vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een congres) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een congres in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Houthalen-Helchteren en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitzicht op de omliggende natuur, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw congres. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn elementen voor succesvolle congressen. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met congressen in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een congres in stijl bij Houthalen-Helchteren

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het welslagen van een congres. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste congressen in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

Het volmaakste congres op maat dankzij de duidelijke communicatie

congressen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde congressen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto zeer vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een congres. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een congres in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk evenement bij Houthalen-Helchteren! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...