Congres Kinrooi

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch congres bij Kinrooi

Als u een congres wilt geven in de omgeving van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in onder meer events zoals congressen heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw congres een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale plek omgeven door een oase van groen bij Kinrooi, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw congres vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een congres) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een congres in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Kinrooi en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, geven u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw congres. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle congressen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met congressen in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een congres in stijl bij Kinrooi

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een congres. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor elke prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Kinrooi en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste congressen in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

Het volmaakste congres op maat dankzij de goede communicatie

congressen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige congressen. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een congres. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een congres in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement bij Kinrooi! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...