Congres Limburg

Uniek Congres nabij Limburg

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch congres bij Limburg

Als u een congres wilt plannen in de omgeving van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals congressen biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw congres een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige ligging omgeven door een oase van groen bij Limburg, een supergemotiveerd team dat alles uitvoert om uw congres tot in de puntjes uit te werken, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een congres) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een congres in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Limburg en omstreken, met een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw congres. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn ingrediënten voor succesvolle congressen. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met congressen in de buurt van Limburg en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een congres in stijl bij Limburg

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een congres. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Bekend in Limburg en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de beste drankjes en hapjes voor de beste congressen in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

Het beste congres op maat dankzij de bedreven communicatie

congressen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige congressen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een congres. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een congres in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk event bij Limburg! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...