Congres Lommel

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk congres bij Lommel

Als u een congres wilt houden in de mooie omgeving van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Toegespitst op events zoals congressen biedt Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw congres een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie ligging omgeven door een oase van groen bij Lommel, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw congres tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een congres) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een congres in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Lommel en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw congres. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn aspecten voor succesvolle congressen. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met congressen in de buurt van Lommel en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een congres in stijl bij Lommel

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een congres. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Lommel en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste congressen in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

Het beste congres op maat dankzij de duidelijke communicatie

congressen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde congressen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een congres. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een congres in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk evenement in de buurt van Lommel! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...