Congres Maaseik

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk congres bij Maaseik

Als u een congres wilt organiseren in de mooie omgeving van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Toegespitst op events zoals congressen presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw congres een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende plek omringd door een natuurrijke omgeving bij Maaseik, een superenthousiast team dat alles doet om uw congres tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een congres) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een congres in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Maaseik en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op het omliggende groen, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw congres. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle congressen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met congressen in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een congres in stijl bij Maaseik

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het tot stand brengen van een congres. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor elke prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Maaseik en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste congressen in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

De perfecte congres op maat dankzij de duidelijke communicatie

congressen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde congressen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een congres. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een congres in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk evenement in de buurt van Maaseik! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...