Congres Maasmechelen

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk congres bij Maasmechelen

Als u een congres wilt geven in de buurt van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals congressen presenteert Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw congres een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige ligging omgeven door groen en natuur bij Maasmechelen, een supergemotiveerd team dat alles voorziet om uw congres op en top toen doen verlopen, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een congres) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een congres in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Maasmechelen en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw congres. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn elementen voor succesvolle congressen. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met congressen in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een congres in stijl bij Maasmechelen

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een congres. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor elke prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Maasmechelen en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste hapjes en drankjes voor de beste congressen in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

Het beste congres op maat dankzij de sterke communicatie

congressen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige congressen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een congres. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een congres in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk evenement bij Maasmechelen! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...