Congres Neerpelt

Leuk Congres nabij Neerpelt

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk congres bij Neerpelt

Als u een congres wilt plannen in de buurt van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in onder meer events zoals congressen verleent Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw congres een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Neerpelt, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw congres tot in de puntjes uit te werken, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een congres) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een congres in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Neerpelt en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw congres. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn aspecten voor succesvolle congressen. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met congressen in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande keuken voor een congres in stijl bij Neerpelt

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een congres. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Neerpelt en omstreken hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste congressen in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

Het volmaakte congres op maat dankzij de duidelijke communicatie

congressen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige congressen. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen zeer vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een congres. Als u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een congres in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement bij Neerpelt! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...