Congres Opglabbeek

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch congres bij Opglabbeek

Als u een congres wilt houden in de mooie omgeving van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op events zoals congressen verleent Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw congres een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie plek omsingeld door groen en natuur bij Opglabbeek, een gemotiveerd team dat alles doet om uw congres tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een congres) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een congres in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Opglabbeek en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, geven u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw congres. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn onderdelen voor succesvolle congressen. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met congressen in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een congres in stijl bij Opglabbeek

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een congres. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Opglabbeek en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste congressen in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

Het volmaakte congres op maat dankzij de bedreven communicatie

congressen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische congressen. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een congres. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een congres in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event bij Opglabbeek! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...