Congres Peer

Fantastisch Congres nabij Peer

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk congres bij Peer

Als u een congres wilt organiseren in de mooie omgeving van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals congressen presenteert Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw congres een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Peer, een superenthousiast team dat alles voorziet om uw congres tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een congres) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een congres in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Peer en omstreken, met een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw congres. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle congressen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met congressen in de buurt van Peer en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een congres in stijl bij Peer

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het tot stand brengen van een congres. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Peer en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de beste hapjes en drankjes voor de beste congressen in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

Het beste congres op maat dankzij de sterke communicatie

congressen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische congressen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een congres. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een congres in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event bij Peer! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...