Congres Roermond

Mooi Congres nabij Roermond

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch congres bij Roermond

Als u een congres wilt houden in de omgeving van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals congressen biedt Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw congres een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende plek omgeven door groen en natuur bij Roermond, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw congres tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een congres) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een congres in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Roermond en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw congres. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn elementen voor succesvolle congressen. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met congressen in de buurt van Roermond en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een congres in stijl bij Roermond

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een congres. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Roermond en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste congressen in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

De perfecte congres op maat dankzij de duidelijke communicatie

congressen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde congressen. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto gemakkelijk te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een congres. Wanneer u nog vragen heeft over het organiseren van een congres in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk event in de buurt van Roermond! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...