Congres Valkenswaard

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch congres bij Valkenswaard

Als u een congres wilt geven in de omgeving van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Toegespitst op evenementen zoals congressen biedt Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw congres een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie plek omringd door een natuurrijke omgeving bij Valkenswaard, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw congres op en top toen doen verlopen, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een congres) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een congres in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Valkenswaard en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw congres. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn elementen voor succesvolle congressen. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met congressen in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande gastronomie voor een congres in stijl bij Valkenswaard

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het welslagen van een congres. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Bekend in Valkenswaard en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste congressen in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

De perfecte congres op maat dankzij de goede communicatie

congressen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde congressen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen eenvoudig te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een congres. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een congres in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event bij Valkenswaard! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...