Congres Weert

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk congres bij Weert

Als u een congres wilt plannen in de mooie omgeving van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Toegespitst op events zoals congressen verleent Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw congres een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Weert, een superenthousiast team dat alles uitvoert om uw congres op en top toen doen verlopen, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een congres) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een congres in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Weert en omstreken, met een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw congres. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle congressen. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met congressen in de buurt van Weert en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een congres in stijl bij Weert

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het realiseren van een congres. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor elke prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Weert en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste spijzen en dranken voor de beste congressen in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

Het beste congres op maat dankzij de goede communicatie

congressen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische congressen. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een congres. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een congres in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event in de buurt van Weert! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...