Congres Zonhoven

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk congres bij Zonhoven

Als u een congres wilt plannen in de mooie omgeving van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Met een expertise in evenementen zoals congressen heeft Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw congres een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Zonhoven, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw congres vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een congres) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een congres in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Zonhoven en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op het omliggende groen, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw congres. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn aspecten voor succesvolle congressen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met congressen in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een congres in stijl bij Zonhoven

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het welslagen van een congres. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Zonhoven en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste congressen in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

De perfecte congres op maat dankzij de goede communicatie

congressen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde congressen. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto eenvoudig te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een congres. Wanneer u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een congres in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement bij Zonhoven! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...