Zondagsbrunch

Iedere zondag

De gelegenheid om iets te vieren met vrienden en familie.

Om 10u30 verwelkomen wij u met een glas Méthode Traditionelle.

In ons sfeervol kader verwelkomen wij u met:

Enkele voorbeelden:

Koud Buffet
Carpaccio van Fjordforel met basilicumolie
~
Terrine van rivierpaling en nieroogkreeftjes
~
Cocktail van krab met yoghurt en koriander
~
Gekonfijte kerstomaatjes, artisjokken, aubergines met ansjovis
~
Carpaccio van ossenhaas met truffelpanade
~
“Jambon Persillé met verschillende soorten mosterd
~
Aspic van hoevekip en gerookte ganzenlever met geconfijte kumquats
~
Aardappelsalade met ossenstaart
~
Zilveruitjes en mimosa van ei

Soep
Licht gebonden soep van postelein met Venusschelpen

Warm Buffet
Filet van dorade verfijnd met limoen
~
Gebraiseerd lamsboutje met pesto en gegrilde aubergines met aangepaste aardappel- en groentengarnituren

Dessertbuffet
Milkshake van banaan met cacao
~
Chocoladegebak met advocaat
~
Crème Brûlée met sinaasappelzestes
~
Tiramisu
~
Geflambeerde aardbeien met flensjes en vanilleroomijs

Prijs:
€ 65,00 per persoon, incl. aperitief, wijnen, pils, mineraalwaters en mokka
à volonté geserveerd van 10u30 tot 15u30.

Voor kinderen vanaf 3 jaar rekenen wij € 3,50 per levensjaar tot 13 jaar
(incl. dranken).

Voor info en reserveringen, contacteer de receptie: +32 89 35 58 28
Voor groepen en separate ruimtes gelden andere voorwaarden en prijzen.

 

Tijdige reservatie gewenst.

RESERVEER NU

Halten Sie mir Aktuell über

Specials, Sonderangebote, ...