Doopfeest Beringen

Mooi Doopfeest nabij Beringen

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk doopfeest bij Beringen

Als u een doopfeest wilt houden in de omgeving van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Toegespitst op events zoals doopfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw doopfeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale locatie omgeven door groen en natuur bij Beringen, een enthousiast team dat alles doet om uw doopfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een doopfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een doopfeest in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Beringen en omstreken, met een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw doopfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn onderdelen voor succesvolle doopfeesten. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met doopfeesten in de buurt van Beringen en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een doopfeest in stijl bij Beringen

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een doopfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Beringen en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste doopfeesten in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

Het beste doopfeest op maat dankzij de sterke communicatie

doopfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische doopfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een doopfeest. Wanneer u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een doopfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk evenement in de buurt van Beringen! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...