Doopfeest Bocholt

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk doopfeest bij Bocholt

Als u een doopfeest wilt geven in de mooie omgeving van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Met een expertise in evenementen zoals doopfeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw doopfeest een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende ligging omgeven door groen en natuur bij Bocholt, een enthousiast team dat alles voorziet om uw doopfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een doopfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een doopfeest in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Bocholt en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw doopfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn ingrediënten voor succesvolle doopfeesten. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met doopfeesten in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons gezellige hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een doopfeest in stijl bij Bocholt

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een doopfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Bocholt en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de beste drankjes en hapjes voor de beste doopfeesten in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

De perfecte doopfeest op maat dankzij de goede communicatie

doopfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische doopfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto eenvoudig te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een doopfeest. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een doopfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk event bij Bocholt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...