Doopfeest Bree

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk doopfeest bij Bree

Als u een doopfeest wilt geven in de buurt van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Met een expertise in evenementen zoals doopfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw doopfeest een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Bree, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw doopfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een doopfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een doopfeest in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Bree en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw doopfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn aspecten voor succesvolle doopfeesten. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met doopfeesten in de buurt van Bree en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande keuken voor een doopfeest in stijl bij Bree

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een doopfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Bree en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste doopfeesten in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

Het beste doopfeest op maat dankzij de sterke communicatie

doopfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde doopfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een doopfeest. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een doopfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk event bij Bree! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...