Doopfeest Eindhoven

Prachtig Doopfeest nabij Eindhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch doopfeest bij Eindhoven

Als u een doopfeest wilt plannen in de buurt van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als doopfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw doopfeest een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Eindhoven, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw doopfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een doopfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een doopfeest in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Eindhoven en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitzicht op het omliggende groen, verlenen u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw doopfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn elementen voor succesvolle doopfeesten. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met doopfeesten in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande keuken voor een doopfeest in stijl bij Eindhoven

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een doopfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Eindhoven en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste doopfeesten in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

De ideale doopfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

doopfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische doopfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een doopfeest. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een doopfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk evenement bij Eindhoven! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...