Doopfeest Genk

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk doopfeest bij Genk

Als u een doopfeest wilt organiseren in de mooie omgeving van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in evenementen als doopfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw doopfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige plek omgeven door een oase van groen bij Genk, een gemotiveerd team dat alles doet om uw doopfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een doopfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een doopfeest in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Genk en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw doopfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn elementen voor succesvolle doopfeesten. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met doopfeesten in de buurt van Genk en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een doopfeest in stijl bij Genk

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een doopfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Genk en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste doopfeesten in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

Het volmaakte doopfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

doopfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde doopfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een doopfeest. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een doopfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk evenement in de buurt van Genk! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...