Doopfeest Hasselt

Leuk Doopfeest nabij Hasselt

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk doopfeest bij Hasselt

Als u een doopfeest wilt organiseren in de buurt van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Toegespitst op events zoals doopfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw doopfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale ligging omgeven door een oase van groen bij Hasselt, een gemotiveerd team dat alles doet om uw doopfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een doopfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een doopfeest in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Hasselt en omstreken, met aanpalend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw doopfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn elementen voor succesvolle doopfeesten. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met doopfeesten in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons fraaie hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een doopfeest in stijl bij Hasselt

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een doopfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Hasselt en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de beste drankjes en hapjes voor de beste doopfeesten in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

De ideale doopfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

doopfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de details gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde doopfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een doopfeest. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een doopfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event bij Hasselt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...