Doopfeest Houthalen-Helchteren

Mooi Doopfeest nabij Houthalen-Helchteren

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch doopfeest bij Houthalen-Helchteren

Als u een doopfeest wilt geven in de buurt van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Met een expertise in evenementen zoals doopfeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw doopfeest een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Houthalen-Helchteren, een supergemotiveerd team dat alles doet om uw doopfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een doopfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een doopfeest in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Houthalen-Helchteren en omstreken, met een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw doopfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn aspecten voor succesvolle doopfeesten. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met doopfeesten in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een doopfeest in stijl bij Houthalen-Helchteren

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het welslagen van een doopfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Houthalen-Helchteren en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste doopfeesten in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

Het volmaakte doopfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

doopfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde doopfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen zeer vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een doopfeest. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een doopfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk evenement in de buurt van Houthalen-Helchteren! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...