Doopfeest Kinrooi

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch doopfeest bij Kinrooi

Als u een doopfeest wilt houden in de mooie omgeving van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals doopfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw doopfeest een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Kinrooi, een supergemotiveerd team dat alles uitvoert om uw doopfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een doopfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een doopfeest in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Kinrooi en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw doopfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn aspecten voor succesvolle doopfeesten. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met doopfeesten in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een doopfeest in stijl bij Kinrooi

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een doopfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Kinrooi en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de beste hapjes en drankjes voor de beste doopfeesten in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

De perfecte doopfeest op maat dankzij de sterke communicatie

doopfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige doopfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen zeer vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een doopfeest. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een doopfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event bij Kinrooi! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...