Doopfeest Limburg

Leuk Doopfeest bij Limburg

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch doopfeest bij Limburg

Als u een doopfeest wilt geven in de mooie omgeving van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals doopfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw doopfeest een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Limburg, een supergemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw doopfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een doopfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een doopfeest in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Limburg en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitkijk op het omliggende groen, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw doopfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn ingrediënten voor succesvolle doopfeesten. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met doopfeesten in de buurt van Limburg en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een doopfeest in stijl bij Limburg

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een doopfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Limburg en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste doopfeesten in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

Het volmaakste doopfeest op maat dankzij de goede communicatie

doopfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige doopfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een doopfeest. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een doopfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk event bij Limburg! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...