Doopfeest Lommel

Fantastisch Doopfeest nabij Lommel

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch doopfeest bij Lommel

Als u een doopfeest wilt houden in de omgeving van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in onder andere events zoals doopfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw doopfeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Lommel, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw doopfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een doopfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een doopfeest in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Lommel en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw doopfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn aspecten voor succesvolle doopfeesten. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met doopfeesten in de buurt van Lommel en een overnachting in ons gezellige hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een doopfeest in stijl bij Lommel

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een doopfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Lommel en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste doopfeesten in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

Het volmaakste doopfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

doopfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige doopfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto goed te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een doopfeest. Als u nog vragen heeft over het organiseren van een doopfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk evenement in de buurt van Lommel! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...