Doopfeest Maaseik

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk doopfeest bij Maaseik

Als u een doopfeest wilt plannen in de omgeving van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Toegespitst op evenementen zoals doopfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw doopfeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Maaseik, een superenthousiast team dat alles uitvoert om uw doopfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een doopfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een doopfeest in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Maaseik en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw doopfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle doopfeesten. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met doopfeesten in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een doopfeest in stijl bij Maaseik

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het welslagen van een doopfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Maaseik en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Kortom, de beste drankjes en hapjes voor de beste doopfeesten in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

De ideale doopfeest op maat dankzij de sterke communicatie

doopfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde doopfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen gemakkelijk bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een doopfeest. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een doopfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event bij Maaseik! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...