Doopfeest Maasmechelen

Fantastisch Doopfeest bij Maasmechelen

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch doopfeest bij Maasmechelen

Als u een doopfeest wilt houden in de mooie omgeving van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals doopfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw doopfeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale ligging omgeven door een oase van groen bij Maasmechelen, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw doopfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een doopfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een doopfeest in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Maasmechelen en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw doopfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn ingrediënten voor succesvolle doopfeesten. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met doopfeesten in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een doopfeest in stijl bij Maasmechelen

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een doopfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Maasmechelen en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste doopfeesten in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

Het volmaakte doopfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

doopfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige doopfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen zeer vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een doopfeest. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een doopfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement bij Maasmechelen! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...