Doopfeest Neerpelt

Leuk Doopfeest bij Neerpelt

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch doopfeest bij Neerpelt

Als u een doopfeest wilt plannen in de mooie omgeving van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Met een expertise in evenementen zoals doopfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw doopfeest een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige plek omsingeld door groen en natuur bij Neerpelt, een gemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw doopfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een doopfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een doopfeest in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Neerpelt en omstreken, met een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw doopfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn ingrediënten voor succesvolle doopfeesten. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met doopfeesten in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een doopfeest in stijl bij Neerpelt

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een doopfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Neerpelt en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste doopfeesten in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

Het volmaakte doopfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

doopfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige doopfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een doopfeest. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een doopfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk event bij Neerpelt! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...