Doopfeest Opglabbeek

Uniek Doopfeest nabij Opglabbeek

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk doopfeest bij Opglabbeek

Als u een doopfeest wilt plannen in de omgeving van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in onder meer events zoals doopfeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw doopfeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie locatie omgeven door groen en natuur bij Opglabbeek, een enthousiast team dat alles in het werk stelt om uw doopfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een doopfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een doopfeest in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Opglabbeek en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, geven u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw doopfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn onderdelen voor succesvolle doopfeesten. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met doopfeesten in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een doopfeest in stijl bij Opglabbeek

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een doopfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Opglabbeek en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste doopfeesten in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

Het beste doopfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

doopfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde doopfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto eenvoudig te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een doopfeest. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een doopfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event in de buurt van Opglabbeek! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...