Doopfeest Peer

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk doopfeest bij Peer

Als u een doopfeest wilt organiseren in de omgeving van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals doopfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw doopfeest een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende ligging omsingeld door groen en natuur bij Peer, een gemotiveerd team dat alles doet om uw doopfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een doopfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een doopfeest in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Peer en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw doopfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn aspecten voor succesvolle doopfeesten. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met doopfeesten in de buurt van Peer en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een doopfeest in stijl bij Peer

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een doopfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Peer en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste doopfeesten in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

Het volmaakte doopfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

doopfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische doopfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen gemakkelijk bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een doopfeest. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een doopfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement bij Peer! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...