Doopfeest Roermond

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk doopfeest bij Roermond

Als u een doopfeest wilt geven in de buurt van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als doopfeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw doopfeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende locatie omgeven door groen en natuur bij Roermond, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw doopfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een doopfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een doopfeest in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Roermond en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw doopfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn onderdelen voor succesvolle doopfeesten. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met doopfeesten in de buurt van Roermond en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een doopfeest in stijl bij Roermond

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een doopfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Roermond en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste doopfeesten in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

Het beste doopfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

doopfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde doopfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto eenvoudig bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een doopfeest. Wanneer u nog vragen heeft over het organiseren van een doopfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk event in de buurt van Roermond! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...