Doopfeest Valkenswaard

Prachtig Doopfeest bij Valkenswaard

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch doopfeest bij Valkenswaard

Als u een doopfeest wilt plannen in de mooie omgeving van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals doopfeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw doopfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende locatie omgeven door groen en natuur bij Valkenswaard, een enthousiast team dat alles voorziet om uw doopfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een doopfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een doopfeest in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Valkenswaard en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, geven u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw doopfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn onderdelen voor succesvolle doopfeesten. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met doopfeesten in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een doopfeest in stijl bij Valkenswaard

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het verwezenlijken van een doopfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Valkenswaard en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste doopfeesten in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

De perfecte doopfeest op maat dankzij de sterke communicatie

doopfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde doopfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een doopfeest. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een doopfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk event bij Valkenswaard! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...