Doopfeest Weert

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch doopfeest bij Weert

Als u een doopfeest wilt plannen in de buurt van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in evenementen als doopfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw doopfeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Weert, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw doopfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een doopfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een doopfeest in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Weert en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw doopfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle doopfeesten. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met doopfeesten in de buurt van Weert en een overnachting in ons fraaie hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een doopfeest in stijl bij Weert

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een doopfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Weert en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste doopfeesten in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

De ideale doopfeest op maat dankzij de goede communicatie

doopfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde doopfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een doopfeest. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een doopfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk evenement in de buurt van Weert! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...