Doopfeest Zonhoven

Prachtig Doopfeest bij Zonhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch doopfeest bij Zonhoven

Als u een doopfeest wilt plannen in de buurt van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Toegespitst op events zoals doopfeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw doopfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende plek omgeven door een oase van groen bij Zonhoven, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw doopfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een doopfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een doopfeest in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Zonhoven en omstreken, met een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, geven u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw doopfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle doopfeesten. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met doopfeesten in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een doopfeest in stijl bij Zonhoven

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een doopfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Zonhoven en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste doopfeesten in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

De ideale doopfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

doopfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde doopfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een doopfeest. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een doopfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk evenement bij Zonhoven! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...