Menukaart Corneille

MENU

Tataki van tonijn
met groene boontjes, kwartelei en zwarte olijven

of

Zacht gegaarde kalfslende
met fregola, tomaat en Parmezaan

-

Zeebaars
met aubergine, kerstomaatjes, basilicum en kappertjessaus

of

Gebraden hoevekip
met knoflook, citroen en rozemarijn

-

Chocoladetaart
met braambessen

(geldig tot en met 4 augustus 2018)
3 gangenmenu
Wijnarrangement
€ 37,00
€ 18,00
4 gangenmenu
Wijnarrangement
€ 50,00
€ 28,00
Assortiment van artisanale kazen i.p.v. dessert
Supplement assortiment van artisanale kazen
€ 9,00
€ 18,00

Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten, gelieve dit te melden.
Onze medewerkers zijn op de hoogte van allergische bestanddelen in bovengenoemde gerechten.
Menu's worden enkel per tafel geserveerd.
Prijzen zijn inclusief dienst en btw.

VOORGERECHTEN

Tataki van tonijn met groene boontjes, kwartelei en zwarte olijven € 24,00
Gemarineerde zalm met citrus, radijs en venkel € 24,00
Tomaat met grijze garnalen € 28,00
Zacht gegaarde kalfslende met fregola, tomaat en Parmezaan € 24,00
Terrine van ganzenlever met chutney van tomaat, zwarte peper en lauwwarme brioche € 24,00

HOOFDGERECHTEN

Zeeduivel ‘Provençale’ € 34,00
Zeebaars met aubergine, kerstomaatjes, basilicum en kappertjessaus € 38,00
Gebraden hoevekip met knoflook, citroen en rozemarijn € 30,00
Lamsbout ‘ras el hanout’ met abrikoos en amandel € 32,00
Rib-eye ‘Black Angus’ met mesclun salade en dikke frieten € 36,00

DESSERTS

Assortiment van artisanale kazen € 18,00
Chocoladetaart met braambessen € 11,00
Crème brûlée € 9,00
Roomkaas met frambozen en witte chocolade-ijs € 11,00

 

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...