Menukaart Corneille

MENU

Rilette van kabeljauw
met rode biet en Cevennen ui

of

Roodpootpatrijs
met zuurkool en cantharellen

-

Gebakken schol
met selder, sjalot, spinazie en Comté

of

Filet van haas
met rode kool, appel en poivradesaus

-

Verloren brood
met ananas, speculoosroomijs en kandijsuiker

(geldig tot en met 30 januari 2019)
3 gangenmenu
Wijnarrangement
€ 42,00
€ 20,00
4 gangenmenu
Wijnarrangement
€ 55,00
€ 30,00
Assortiment van artisanale kazen i.p.v. dessert
Supplement assortiment van artisanale kazen
€ 9,00
€ 16,00

Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten, gelieve dit te melden.
Onze medewerkers zijn op de hoogte van allergische bestanddelen in bovengenoemde gerechten.
Menu's worden enkel per tafel geserveerd.
Prijzen zijn inclusief dienst en btw.

VOORGERECHTEN

Op beukenhout gerookte Schotse zalm met witloof en mierikswortelroom € 24,00
Rilette van kabeljauw met rode biet en Cevennen ui € 22,00
Gepocheerd hoeve-eitje met bouillonaardappel en grijze garnalen € 26,00
Sint jakobsvruchten met zacht vergaard buikspek, linzen, butternut en mosterd € 28,00
Marbré van ganzenlever met licht gerookte eendenborst en gekonfijte kumquats € 26,00

HOOFDGERECHTEN

Zeeduivel met schorseneren, prei en dragon € 34,00
Gebakken schol met selder, sjalot, spinazie en Comté € 32,00
Roodpootpatrijs met zuurkool en cantharellen € 38,00
Filet van haas met rode kool, appel en poivradesaus € 38,00
Filet van hert met schorseneren en compote van kweeperen € 38,00
Rib-eye ‘Black Angus’ met mesclun salade en dikke frieten € 36,00

DESSERTS

Assortiment van artisanale kazen € 18,00
Citroentaartje met meringue, mandarijn en speculoos € 11,00
Crème brûlée € 9,00
Verloren brood met ananas, speculoosroomijs en kandijsuiker € 11,00

 

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...