Huwelijksfeest Beringen

Mooi Huwelijksfeest nabij Beringen

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch huwelijksfeest bij Beringen

Als u een huwelijksfeest wilt organiseren in de buurt van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals huwelijksfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw huwelijksfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Beringen, een gemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw huwelijksfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een huwelijksfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een huwelijksfeest in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Beringen en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn aspecten voor succesvolle huwelijksfeesten. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met huwelijksfeesten in de buurt van Beringen en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een huwelijksfeest in stijl bij Beringen

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een huwelijksfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Beringen en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de beste hapjes en drankjes voor de beste huwelijksfeesten in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

De ideale huwelijksfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

huwelijksfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde huwelijksfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen snel bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een huwelijksfeest. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement bij Beringen! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...