Huwelijksfeest Bocholt

Uniek Huwelijksfeest bij Bocholt

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch huwelijksfeest bij Bocholt

Als u een huwelijksfeest wilt plannen in de omgeving van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Toegespitst op evenementen zoals huwelijksfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw huwelijksfeest een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale plek omsingeld door groen en natuur bij Bocholt, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw huwelijksfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een huwelijksfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een huwelijksfeest in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Bocholt en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn ingrediënten voor succesvolle huwelijksfeesten. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met huwelijksfeesten in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een huwelijksfeest in stijl bij Bocholt

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een huwelijksfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Bocholt en omstreken hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste huwelijksfeesten in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

Het volmaakste huwelijksfeest op maat dankzij de sterke communicatie

huwelijksfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde huwelijksfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto goed te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een huwelijksfeest. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een huwelijksfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event bij Bocholt! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...