Huwelijksfeest Bree

Uniek Huwelijksfeest nabij Bree

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch huwelijksfeest bij Bree

Als u een huwelijksfeest wilt houden in de omgeving van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Toegespitst op events zoals huwelijksfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw huwelijksfeest een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Bree, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw huwelijksfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een huwelijksfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een huwelijksfeest in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Bree en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn elementen voor succesvolle huwelijksfeesten. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met huwelijksfeesten in de buurt van Bree en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een huwelijksfeest in stijl bij Bree

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een huwelijksfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Voor elke prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Bree en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste huwelijksfeesten in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

De ideale huwelijksfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

huwelijksfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige huwelijksfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen snel bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een huwelijksfeest. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een huwelijksfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement in de buurt van Bree! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...