Huwelijksfeest Eindhoven

Mooi Huwelijksfeest nabij Eindhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk huwelijksfeest bij Eindhoven

Als u een huwelijksfeest wilt plannen in de omgeving van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Met een expertise in evenementen zoals huwelijksfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw huwelijksfeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Eindhoven, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw huwelijksfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een huwelijksfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een huwelijksfeest in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Eindhoven en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitzicht op het omliggende groen, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn elementen voor succesvolle huwelijksfeesten. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met huwelijksfeesten in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons gezellige hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een huwelijksfeest in stijl bij Eindhoven

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het tot stand brengen van een huwelijksfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Eindhoven en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste huwelijksfeesten in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

Het volmaakste huwelijksfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

huwelijksfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde huwelijksfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een huwelijksfeest. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een huwelijksfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event in de buurt van Eindhoven! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...