Huwelijksfeest Genk

Mooi Huwelijksfeest nabij Genk

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk huwelijksfeest bij Genk

Als u een huwelijksfeest wilt organiseren in de omgeving van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als huwelijksfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw huwelijksfeest een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Genk, een gemotiveerd team dat alles doet om uw huwelijksfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een huwelijksfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een huwelijksfeest in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Genk en omstreken, met aanliggend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn aspecten voor succesvolle huwelijksfeesten. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met huwelijksfeesten in de buurt van Genk en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een huwelijksfeest in stijl bij Genk

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het tot stand brengen van een huwelijksfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Genk en omstreken hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Kortom, de beste hapjes en drankjes voor de beste huwelijksfeesten in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

Het volmaakste huwelijksfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

huwelijksfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische huwelijksfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen snel te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een huwelijksfeest. Wanneer u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk evenement in de buurt van Genk! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...