Huwelijksfeest Hasselt

Uniek Huwelijksfeest bij Hasselt

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch huwelijksfeest bij Hasselt

Als u een huwelijksfeest wilt plannen in de buurt van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Toegespitst op events zoals huwelijksfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw huwelijksfeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende plek omgeven door een oase van groen bij Hasselt, een supergemotiveerd team dat alles uitvoert om uw huwelijksfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een huwelijksfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een huwelijksfeest in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Hasselt en omstreken, met aanliggend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, geven u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn aspecten voor succesvolle huwelijksfeesten. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met huwelijksfeesten in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons gezellige hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een huwelijksfeest in stijl bij Hasselt

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een huwelijksfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Hasselt en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste hapjes en drankjes voor de beste huwelijksfeesten in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

De ideale huwelijksfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

huwelijksfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde huwelijksfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een huwelijksfeest. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement in de buurt van Hasselt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...