Huwelijksfeest Houthalen-Helchteren

Leuk Huwelijksfeest bij Houthalen-Helchteren

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk huwelijksfeest bij Houthalen-Helchteren

Als u een huwelijksfeest wilt plannen in de mooie omgeving van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals huwelijksfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw huwelijksfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Houthalen-Helchteren, een gemotiveerd team dat alles doet om uw huwelijksfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een huwelijksfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een huwelijksfeest in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Houthalen-Helchteren en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn elementen voor succesvolle huwelijksfeesten. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met huwelijksfeesten in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een huwelijksfeest in stijl bij Houthalen-Helchteren

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een huwelijksfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste huwelijksfeesten in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

Het volmaakste huwelijksfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

huwelijksfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde huwelijksfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen eenvoudig te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een huwelijksfeest. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event in de buurt van Houthalen-Helchteren! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...