Huwelijksfeest Kinrooi

Mooi Huwelijksfeest bij Kinrooi

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch huwelijksfeest bij Kinrooi

Als u een huwelijksfeest wilt plannen in de buurt van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als huwelijksfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw huwelijksfeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Kinrooi, een gemotiveerd team dat alles doet om uw huwelijksfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een huwelijksfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een huwelijksfeest in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Kinrooi en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn aspecten voor succesvolle huwelijksfeesten. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met huwelijksfeesten in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een huwelijksfeest in stijl bij Kinrooi

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een huwelijksfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Kinrooi en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste huwelijksfeesten in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

Het volmaakste huwelijksfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

huwelijksfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige huwelijksfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een huwelijksfeest. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk evenement in de buurt van Kinrooi! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...