Huwelijksfeest Limburg

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch huwelijksfeest bij Limburg

Als u een huwelijksfeest wilt geven in de mooie omgeving van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Met een expertise in evenementen zoals huwelijksfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw huwelijksfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Limburg, een enthousiast team dat alles voorziet om uw huwelijksfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een huwelijksfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een huwelijksfeest in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Limburg en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op het omliggende groen, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn aspecten voor succesvolle huwelijksfeesten. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met huwelijksfeesten in de buurt van Limburg en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een huwelijksfeest in stijl bij Limburg

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een huwelijksfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Limburg en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Kortom, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste huwelijksfeesten in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

Het volmaakte huwelijksfeest op maat dankzij de goede communicatie

huwelijksfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige huwelijksfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto gemakkelijk te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een huwelijksfeest. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk event in de buurt van Limburg! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...