Huwelijksfeest Lommel

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk huwelijksfeest bij Lommel

Als u een huwelijksfeest wilt organiseren in de mooie omgeving van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Met een expertise in evenementen zoals huwelijksfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw huwelijksfeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale ligging omgeven door groen en natuur bij Lommel, een supergemotiveerd team dat alles voorziet om uw huwelijksfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een huwelijksfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een huwelijksfeest in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Lommel en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitkijk op de omliggende natuur, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle huwelijksfeesten. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met huwelijksfeesten in de buurt van Lommel en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een huwelijksfeest in stijl bij Lommel

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een huwelijksfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Lommel en omstreken hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste huwelijksfeesten in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

Het beste huwelijksfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

huwelijksfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige huwelijksfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een huwelijksfeest. Als u nog vragen heeft over het organiseren van een huwelijksfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk event bij Lommel! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...