Huwelijksfeest Maaseik

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk huwelijksfeest bij Maaseik

Als u een huwelijksfeest wilt plannen in de mooie omgeving van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Toegespitst op evenementen zoals huwelijksfeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw huwelijksfeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende plek omsingeld door groen en natuur bij Maaseik, een supergemotiveerd team dat alles uitvoert om uw huwelijksfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een huwelijksfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een huwelijksfeest in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Maaseik en omstreken, met aanliggend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn ingrediënten voor succesvolle huwelijksfeesten. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met huwelijksfeesten in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een huwelijksfeest in stijl bij Maaseik

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het realiseren van een huwelijksfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Maaseik en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de beste hapjes en drankjes voor de beste huwelijksfeesten in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

De ideale huwelijksfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

huwelijksfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische huwelijksfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een huwelijksfeest. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk evenement in de buurt van Maaseik! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...